Verzekeren: wij bieden uw organisatie:

 • Advies over de voor u juiste beheersmaatregel middels een verzekering;
 • Verzekeringsscan: is het nodig om te verzekeren en heeft u wel de best passende verzekeringen?
 •  Provisiescan: transparantie over de provisie van uw lopende verzekeringen.Weet u hoeveel u betaalt en staat dat in verhouding tot geleverde diensten? Dit zit vaak in een schemergebied bij adviesorganisaties die op no cure no pay werken.
 •  Second opinion over een elders uitgebracht advies en/of aangeboden verzekering.
 •  Wij werken samen met de alle bekende verzekeraars.


De juiste verzekering kan bijdragen aan:

 • Verlaging van de kosten;
 • Het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers;
 •  Een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
 •  Vermindering van financieel risico voor zowel werknemer als werkgever;
 •  Goed werkgeverschap.


Collectieve inkomensvoorzieningen: arbeidsongeschiktheids- en ongevallenverzekering
Wij zijn gespecialiseerd en ondersteunen werkgevers omtrent de advisering van collectieve inkomensvoorzieningen ten behoeve van u en uw werknemers. Hierdoor wordt een inkomensterugval van werknemers bij arbeidsongeschiktheid beperkt door het treffen van een betaalbare voorziening voor uw werknemers. Ook wordt er rekening gehouden met mogelijke bestaande voorzieningen welke Pensioen verstrekkers bieden. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als een WIA < 35 verzekering, WGA-Hiaat (uitgebreid), WIA Excedent-verzekering of een collectieve ongevallenverzekering.

Wij onderzoeken de inkomensconsequenties van arbeidsongeschiktheid voor uw werknemers en adviseert en ondersteunt u bij de keuze van een passende verzekering. Zo kunt u goede secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden en anderzijds de arbeidsparticipatie stimuleren en zo de kosten omtrent arbeidsongeschiktheid beheersen.

WGA-verzekering
Met een WGA-Eigenrisicodrager Verzekering beperkt u het financiële risico waar u als WGA-eigenrisicodrager mee te maken hebt. U bent volgens de Wet maximaal 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie en het financiële risico van uw arbeidsongeschikte (ex)werknemer.

Er zijn in de basis 3 opties:

 1. Een conventionele verzekering dekt in de regel alle uitkeringen waarvoor u als eigenrisicodrager WGA verantwoordelijk bent;
 2. De Stop-lossverzekering, waarbij u een deel van de uitkeringskosten voor eigen rekening neemt, en vanaf een bepaald bedrag neemt de verzekeraar het over;
 3. WGA-garantieverzekering/borgstelling, dit is eigenlijk geen echte verzekering, maar een garantstelling die vanuit de Wet financiering Sociale Verzekeringen wordt verplicht gesteld aan eigenrisicodragers. Zodat de eventuele lopende uitkeringen in geval van faillissement worden geborgd.

Ziektewet eigenrisicodrager
Als eigenrisicodrager voor de Ziektewet bent u onder andere verantwoordelijk voor het vaststellen van het wettelijke recht op een Ziektewetuitkering en de hoogte en duur daarvan. U betaalt zelf de uitkering aan zieke ex-werknemers. En u heeft de regie bij de begeleiding, de re-integratie en het opleggen van een sanctie als iemand hieraan niet meewerkt.

Verzekering ZW eigenrisicodrager:
Als u bovengenoemde taken (deels) niet zelf wilt doen kunnen wij u hierbij adviseren en ondersteunen. U kunt (mogelijk) ook alles volledig uit handen geven aan een uitvoerder. Uiteraard hangt de keuze af van hoe uw organisatie eruitziet.

Verzuim
Kan of wil uw organisatie het (financiële) risico van verzuim niet zelf dragen dan kunnen wij u adviseren over een op uw wensen afgestemde verzekering. Ook branche gerelateerde verzekeringen zoals Bouwend Nederland.
 

Collectieve zorgverzekering
Wij begeleiden u bij de keuze van het juiste collectieve zorgcontract voor uw organisatie. Er zijn diverse contractvarianten, waaronder enkele die u als werkgever kunt inpassen als basis voor uw duurzame inzetbaarheidsbeleid.

De juiste collectieve zorgverzekering kan bijdragen aan:

 • Verlaging van de kosten;
 • Het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers;
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Vermindering van financieel risico voor zowel werknemer als werkgever;
 • Goed werkgeverschap.

 

Meer weten?

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 29 12 43 34 zodat we samen kunnen kijken wat Classen Consultancy voor u kan betekenen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact gegevens

Classen Consultancy BV

Bezoek en postadres:
Van Laerstraat 21
5921 JG Venlo

E-mail info@classenconsultancy.nl
Website www.classenconsultancy.nl

Kamer van Koophandel 72624159

BTW NL 859178043B01

Social Media

Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Classen Consultancy zijn hier te downloaden.

 

Privacy statement

In het privacystatement van Classen Consultancy is vastgelegd hoe wij, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.