Gelukkig 2018!

Nog een paar uur en dan komt 2017 alweer ten einde. Het jaar is gewoon voorbijgevlogen en ook in dit jaar zijn er weer veel zakelijke en privé ontwikkelingen geweest.

In het afgelopen jaar zijn er nieuwe samenwerkingen ontstaan, hebben we bestaande succesvolle samenwerkingen voortgezet en weer anderen verder kunnen uitbouwen. Ook staan er weer mooie zaken voor 2018 op de agenda. Nieuwe samenwerkingsverbanden zijn al concreet beklonken en tevens zal Classen Consultancy voor het eerst in het bestaan een samenwerking in het Venlose aangaan om ook in mijn eigen regio sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid verder op de kaart te zetten. Het voelt goed om mij te omgeven met mensen uit mijn netwerk die dezelfde visie en enthousiasme uitdragen.

Om het onderwerp duurzame inzetbaarheid verder op de kaart te zetten zullen we ook in 2018 betrokken blijven binnen de kenniscommissie(s) van de St. Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid en de beroepsvereniging Register Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid.

Naast alle zakelijke ambities was 2017 ook een sportief jaar en geeft de combinatie van een druk gezinsleven, bedrijvigheid en het sportief bezig zijn, mij de energie om er iedere dag voor de volle 100% tegenaan te gaan. Dit zullen we blijven doen en we hebben inmiddels alweer diverse mooie (sport)activiteiten op de agenda van het komende jaar staan.

Steeds meer mensen weten de weg via onder andere sociale media de (digitale) weg naar Classen Consultancy te vinden en ook in 2017 werden er veel artikelen enthousiast gelezen. Steeds meer geïnteresseerden schreven zich in voor de nieuwsbrief of stelden vragen via de website of social media. De top drie van best gelezen artikelen van Classen Consultancy in 2017 zijn:

  1. Einde WGA en beschikking WHK 2017
  2. WHK 2017 - let op de bezwaartermijn
  3. Werkwijzer Poortwachter 2017

Het komend jaar zal ons veel ontwikkelingen vanuit het Haagse gaan brengen. En natuurlijk andere zaken waarbij we genoeg om handen zullen hebben om mee van dienst te kunnen zijn. Wat dat betreft blijft het, net als voorgaande jaren, een roerige periode waarin we nog veel kennis zullen gaan delen, samen gaan werken en er genoeg te doen zal zijn.

Maar eerst gaan we nog een keer terugkijken naar 2017 en dan met een positief gevoel vooruitkijken en het nieuwe jaar instappen. Daarom aan mijn familie, vrienden, kennissen, samenwerkende partners en netwerk een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


Hartelijke groet,

Daniël Classen

Classen Consultancy

 

20171231 nieuwjaar

 

Waarmee kan Classen Consultancy u van dienst zijn in 2018?


Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 29 12 43 34 zodat we samen kunnen kijken wat Classen Consultancy voor u kan betekenen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact gegevens

Classen Consultancy BV

Bezoek en postadres:
Van Laerstraat 21
5921 JG Venlo

E-mail info@classenconsultancy.nl
Website www.classenconsultancy.nl

Kamer van Koophandel 72624159

BTW NL 859178043B01

Social Media

Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Classen Consultancy zijn hier te downloaden.

 

Privacy statement

In het privacystatement van Classen Consultancy is vastgelegd hoe wij, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.