2019 GO!

Na alle feestdagen en het einde van 2018 zijn we vandaag, qua hervatting van de werkzaamheden, van start gegaan met 2019.

Het waren weer mooie dagen die we hebben doorgebracht met familie, vrienden en kennissen. Tijdens deze dagen is er tevens (alweer) het besef of althans het gevoel dat de jaren alsmaar sneller voorbij lijken te vliegen! Het ene moment geniet je nog van een vakantie met het gezin en vervolgens sta je met een oliebol geklemd tussen de kaken het jaar vaarwel te knallen en het nieuwe jaar te verwelkomen.

Terugkijkend op 2018 was het een mooi jaar met veel waardevolle zakelijke momenten, studie en sportactiviteiten. We hebben een mooie samenwerking staan in het Venlose met BureauSZ, staan we op het punt om met Arbeidsadviesgroep en Recura een verregaande vorm van samenwerking aan te gaan, wordt Classen Consultancy steeds vaker gevraagd voor sociaal juridisch advies en krijgt de RADI-federatie steeds meer bekendheid en groeien we steeds verder door. Tot slot gaan we begin 2019 een hartstikke tof sportbedrijf met uniek concept optrekken in een van de mooiste panden in de hele omgeving van Venlo. Waarom een sportbedrijf is een vraag die vaak wordt gesteld. Het antwoord is eenvoudig. In een druk bestaan is het goed om een bezigheid te hebben die voor ontspanning en balans zorgt. En dat heb ik kunnen vinden in de (trail)loopsport/ ‘obstacle cours running’ en als dat vervolgens ook nog gecombineerd kan worden met ondernemerschap dan is dat heel mooi!

2018 was ook het jaar waarop ik mijn studie pre-master rechten succesvol heb afgerond én een start heb gemaakt met de studie master rechten die we hopelijk dit jaar kunnen gaan afronden. Na een kleine pauze pakken we de studie vanaf januari 2019 weer helemaal op!

Zoals gezegd, de tijd vliegt! Dit jaar ben ik officieel vijf jaar ondernemer en nog steeds is het ondernemerschap voor mijn gevoel de beste stap die ik had willen maken. Eigen verantwoordelijkheid, het maken van zelfstandige keuzes, ontdekken van diverse routes en uiteraard ook spanningen die gepaard gaan met de keuzes en routes zou ik op dit moment niks anders willen.

Dit jaar belooft een interessant jaar te worden als we kijken naar mogelijke ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid, loondoorbetalingsplicht voor kleine werkgevers, Wet Arbeidsmarkt in Balans en de vele WGA-eigenrisicodragers die per 2020 een nieuwe afweging mogen maken. Waar de overgang van 2018 naar 2019 nog relatief rustig verliep op wetgevingsgebied zal dat het komende jaar wel drukker worden is onze verwachting. Zoals je van ons gewend bent blijven we alle nieuwigheden omtrent de wet- en regelgeving volgen en over berichten.

Voor nu een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

Hartelijke groet,

Daniël Classen

Classen Consultancy BV

 

 

Waarmee kan Classen Consultancy u van dienst zijn in 2019?


Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 29 12 43 34 zodat we samen kunnen kijken wat Classen Consultancy voor u kan betekenen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact gegevens

Classen Consultancy BV

Bezoek en postadres:
Van Laerstraat 21
5921 JG Venlo

E-mail info@classenconsultancy.nl
Website www.classenconsultancy.nl

Kamer van Koophandel 72624159

BTW NL 859178043B01

Social Media

Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Classen Consultancy zijn hier te downloaden.

 

Privacy statement

In het privacystatement van Classen Consultancy is vastgelegd hoe wij, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.